بازاریابی اینترنتی روز به روز در حال تغییر است و شما باید بتوانید مطابق با تغییرات این حوزه پیش بروید و برای پیشبرد برنامه های کسب و کار اینترنتی خودتان از ابزارها و تکنیک های این حوزه بهره ببرید.

در این مقاله به معرفی این ابزارها می پردازیم :

۱-بازاریابی شبکه‌های اجتماعی

 Buffer

شبکه‌های اجتماعی یکی از مهم‌ترین و قدرتمندترین اجزای هر استراتژی بازاریابی است. مدیریت شبکه‌های اجتماعی یک کار تمام‌وقت است و اگر شما کسب و کار خودتان را دارید، احتمالا فرصت کمی برای صرف کردن در حساب‌های توییتر، اینستاگرام، فیسبوک، پینترست و هر پلتفرم دیگری که وجود دارد، خواهید داشت. Buffer یک ابزار قدرتمند مدیریت شبکه‌های اجتماعی است که به شما کمک می‌کند در وقت صرفه‌جویی کنید و انتشار مطالب در هر یک از شبکه‌های اجتماعی را از پیش برنامه‌ریزی و زمان‌بندی کنید. این ابزار به‌طور خودکار محتوای آماده‌شده را بر اساس زمانی که انتخاب کرده‌اید، منتشر می‌کند و به شما امکان می‌دهد که عملکرد آن‌ها را در صفحه وب‌سایت یا اپلیکیشن بافر بررسی کنید.

Hootsuite

برنامه ای همه کاره برای مدیریت و اتصال به شبکه های اجتماعی مختلف (Twitter, Facebook, LinkedIn, Foursquare) است. بوسیله این برنامه میتوانید اکانت ۵ شبکه اجتماعی مختلف را بصورت رایگان وارد برنامه کرده و آنها را از داخل این برنامه مدیریت یا دنبال کنید.

ویژگی های Hootsuite

  • امکان انتشار و به اشتراک گذاری تصاویر در شبکه های اجتماعی
  • مدیریت اکانتهای مختلف شبکه های اجتماعی Facebook, Twitter و LinkedIn
  • امکان زمانبندی پستها برای ارسال در زمان تعیین شده امکان مانیتور کردن برند در Twitter و Facebook

۲-ابزارهای بهینه‌سازی موتورهای جستجو

trends.google.com

این ابزار گوگل به تمام صاحبان کسب‌و‌کار و به خصوص بازاریابان اینترنتی کمک بسیار زیادی می‌کند.  به طور مثال فرض کنید کارتان فروش دوچرخه است. آیا برایتان جالب نیست بدانید جستجوی واژه «دوچرخه» در اینترنت رو به رشد است یا رو به افت؟ آیا می‌دانید از کدام‌های شهرهای ایران بیشترین جستجوی واژه «دوچرخه» انجام می‌شود؟ به کمک این ابزار می‌توانید ببینید در کدام ماه‌ها یا فصل‌های سال جستجوی یک کلمه خاص بیشتر می‌شود.با این ابزار گوگل همچنین می‌توانید دو کلمه را از نظر حجم جستجو باهم مقایسه کنید و ببینید کدام بیشتر جستجو می‌شود و نمودار آن را در یک بازه زمانی ببینید. فرض کنید کارتان فروش دوچرخه و تردمیل است. با یک جستجوی ساده می‌توانید ببینید کدام در اینترنت پرطرفدارتر است.

keywordtool.io

ابزار سوم سایتی به نام keywordtool.io  است. این سایت به شما کمک می‌کند تا ببینید کدام کلیدواژه‌ها در جستجو طرفدار بیشتری دارد یا محبوب‌تر است. کافی است یک کلمه کلیدی وارد کنید تا این سایت تمام عبارت‌های مرتبطی را معرفی کند که توسط جستجوکنندگان زیاد استفاده می‌شود.این سایت علاوه بر نمایش کلمات پرطرفدار در جستجوی گوگل، همان کلمه را در موتورهای جستجوی دیگر و همچنین یوتیوب تحلیل می‌کند و به شما کمک می‌کند تا بدانید کدام موضوعات در حوزه فعالیت شما پرطرفدارتر است.این ابزار به شما نشان می‌دهد بر روی کدام موضوعات کار کنید و چه مطالبی منتشر کنید تا با استقبال بیشتری مواجه شود. البته امکانات حرفه‌ای این سایت پولی است، ولی با همان اطلاعات رایگان هم می‌توانید بینش بسیار ارزشمندی کسب کنید.

۳-بازاریابی ایمیلی

MailChimp

سیستم ارسال ایمیل MailChimp، بازاریابی ایمیلی این روزها یک مفهوم مهم در استراتژی بازاریابی کسب و کار است و این امکان را به کسب و کارها می‌دهد که بتوانند به راحتی بر اساس هویت برند خود، طراحی ایمیل خودشان را تغییر دهند و همین مورد است که آن را از بقیه سرویس‌های مشابه، متمایز کرده است. این سرویس فعلا به کسب‌وکارهای ایرانی ارائه نمی‌شود و شاید در آینده، امکان استفاده از آن فراهم گردد. MailChimp به شما امکان می‌دهد:

• استراتژی بازاریابی خودتان را با اتصال مستقیم کمپین‌های ایمیلی به وب‌سایتتان، بسازید.

• از اطلاعات فروش برای ارسال ایمیل‌های شخصی‌شده برای رشد بهتر کسب و کارتان بهره بگیرید.

• با فیسبوک یکپارچه شوید تا ثبت‌نام کنندگان جدید پیدا کنید و با کاربران فعلی ارتباط مجدد برقرار کنید.

• سطحی از اتوماسیون به وجود آورید.

• از گزارش‌های MailChimp بازخورد جمع‌آوری کنید.

mailerlite

این سیستم که برای مدیریت ایمیل‌های ارسالی توسط کسب‌وکارها مورد استفاده قرار می‌گیرد، اطلاعات مفیدی از بازخورد کمپین‌های ایمیلی در اختیار کاربرانش قرار می‌دهد و از معدود سرویس‌های بازاریابی ایمیلی است که در ایران نمایندگی رسمی داشته و پشتیبانی کامل از آن صورت می‌گیرد.

۴-ابزارهای دیگر

GTMetrix.com

در دنیای بازاریابی اینترنتی سرعت یک سایت عامل بسیار مهمی در موفقیت سایت محسوب می‌شود. طبق گزارشی که سایت آمازون منتشر کرده هرگاه سرعت باز شدن سایتش ۱۰۰ میلی‌ثانیه (یک‌دهم ثانیه) کاهش می‌یابد، فروش سایت ۱ درصد افت می‌کند. اگر سایت شما دارای فروشگاه آنلاین است، سرعت اهمیتی کلیدی در فروش شما دارد.این سایت معروفترین منبع وب‌مسترها و صاحبان سایت برای بررسی سرعت سایتشان است. شما با مراجعه به gtmetrix.com  و وارد کردن آدرس سایت خود می‌توانید امتیاز سرعت سایت خود را در کمتر از یک دقیقه ببینید و گزارش کامل و رایگانی دریافت کنید که شامل توصیه‌های لازم برای افزایش سرعت سایت شما است.سریع‌ترین سایت امتیاز ۱۰۰ را به خود اختصاص می‌دهد و هرچه امتیاز کمتری بگیرید سرعت سایت شما کم است و با مشکلاتی مواجه است. این سایت همچنین میانگین سرعت سایت‌ها را نشان می‌دهد و به راحتی می‌توانید ببنید سرعت سایت شما نسبت به میانگین چگونه است.

Alexa Toolbar

سایت alexa.com سایت بسیار معروفی است که تمام سایت‌های دنیا را بر حسب ترافیک و تعداد بازدید رتبه‌بندی می‌کند. هرچه رتبه شما در سایت آلکسا عدد کوچکتری باشد، موفقیت بیشتر شما را نشان می‌دهد. اگر رتبه آلکسای شما ۱۰۰۰ باشد یعنی ۹۹۹ سایت وجود دارند که ترافیک و بازدیدی بیشتر از سایت شما دارند.تولبار آلکسا یکی از ابزارهای ضروری یک بازاریاب اینترنتی است. این افزونه بر کروم، فایرفاکس یا اینترنت اکسپلورر نصب می‌شود و در نوار بالای مرورگر دکمه‌ای را اضافه می‌کند که با کلیک بر دکمه می‌توان بلافاصله رتبه سایت در حال بازدید و مشخصات مهم دیگر آن سایت را دید.برای نصب ابزار آلکسا کافی است در گوگل عبارت Alexa toolbar  را جستجو کنید و آن را بر مرورگر خود نصب کنید.

در صورتی که در زمینه بازاریابی اینترنتی و راهکارهای آن نیاز به مشاوره دارید می توانید با کارشناسان ما در تماس باشید.